Dec 12, 2014

Panas Hati

Kalau dulu kata nak pindah sama-sama cari tempat sama-sama tu boleh la kata berjanji. 
Tapi kalau dah nak senang sorang-sorang nak fikir budget kau sorang je then mintak maaf la aku tak boleh nak join. 
Nak kata tak ikut janji tu korang pun sama je la. Konon nak cari rumah dekat dengan hospital semua bagai. Kau tak cakap awal-awal kau nak buat SSC kat UK. Kau tak cakap yang nanti tinggal aku dengan A je nak cover cost rumah sewa untuk 2 bulan. Itu tak adil. 
So kalau kau nak senang, aku pun nak senang.   
Nama pun plan. Kalau aku tak suka plan tu tak salahlah aku nak tarik diri. Jangan emosi pulak kalau apa yang kau plan tu kau takdapat sebab apa yang kau plan tu memang aku tak berkenan.

No comments:

Post a Comment

Strictly no flirty languages, excessive smileys, or being overly-familiar (unless I know you personally). Thank you for reading!